Reints Office Solutions

Maakt werken plezierig

Je bent hier:

Reints Office Solutions is al jarenlang de vertrouwde partner voor bedrijven, gemeenten, scholen en (zorg)instellingen, op het gebied van projectinrichting. Van het leveren van hoogwaardige kantoormeubels tot het realiseren van complete, vooruitstrevende kantoorconcepten. Comfort en sfeer staan bij ons centraal, als basis voor een plezierige werkomgeving en betere resultaten.

Werkwijze

Persoonlijk en transparant zakendoen

Van het eerste gesprek en calculatie tot inhuizing van het kantoormeubilair en nazorg. Met Reints Office Solutions profiteert u van één persoonlijk aanspreekpunt, gedurende de hele samenwerking. Wij voeren de complete administratie en bewaken de kwaliteit van de uitvoering. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u nergens omkijken naar.

Onze persoonlijke aanpak is tevens de reden, dat wij geen webshop hebben. Wij streven naar de beste oplossing. Ervaren is hierbij het sleutelwoord. Daarom komen wij graag bij u langs op de werkvloer. Wij verdiepen ons in uw bedrijf, uw medewerkers en de ruimte. Dat willen wij ervaren.

Daarnaast leveren wij desgewenst de meubels op proef, zodat ook ú kunt ervaren. Samen creëren we een ruimte, die past bij uw medewerkers en bij uw bedrijfsidentiteit.

Persoonlijk kennismaken? Ervaar zelf de voordelen van Reints Office Solutions en maak een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geven op verschillende manieren invulling aan MVO binnen onze organisatie. Zowel gelet op de producten en oplossingen die wij onze klanten bieden, als op onze interne bedrijfsprocessen. Zo werken wij alleen samen met gerenommeerde leveranciers, die voldoen aan de sociale- en milieueisen.

Wij adviseren op het gebied van duurzame kantoor-inrichting en stimuleren circulair inkopen. Wij bieden klanten onder meer de mogelijkheid tot het afsluiten van lease- of huurcontracten. Daarnaast ondersteunen wij diverse lokale (sport)verenigingen en goede doelen.