Maatwerk kantoorinrichting

met focus op comfort en sfeer

Je bent hier:

Wanneer uw medewerkers zich prettig voelen, presteren zij beter. Deze gedachte vormt het uitgangspunt van onze kantooroplossingen, waarbij alles draait om maximaal comfort en de juiste sfeer. Of u nu op zoek bent naar één enkele bureaustoel of een compleet, maatwerk interieurontwerp. Wij adviseren u graag bij het creëren van de juiste beleving op de werkvloer.

Kantoorinrichting

Maatwerk kantoorinrichting

U vindt bij ons een uitgebreide collectie kantoormeubilair, van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in turn key kantoorinrichting. Wij werken nauw samen met architectenbureau DOEN, voor het ontwerpen en realiseren van creatieve kantoorconcepten. Het gehele traject, van eerste schets tot oplevering en kabelmanagement nemen wij uit handen. Daarnaast adviseren wij op het gebied van ergonomie en akoestiek. Van een inspirerende vergaderruimte en een sfeervolle kantoortuin tot een gezellige bedrijfskantine. Voor elke ruimte bieden wij de juiste oplossing, gelet op functionaliteit en uitstraling.

Persoonlijk kennismaken? Ervaar zelf de voordelen van Reints Office Solutions en maak een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken

Het nieuwe zitten

Wij bieden diverse ergonomische bureaustoelen, krukken en zit/sta oplossingen voor een gezonde en comfortabele werkhouding. Uitgangspunt hierbij is niet de stoel zelf, maar het lichaam van uw medewerkers. De juiste zithouding is heel persoonlijk. In samenwerking met de Zitacademie en Joob® zitoplossingen,

werkt Reints Office Solutions aan een vooruitstrevende zitoplossing. 'Het nieuwe zitten' helpt medewerkers om beter rechtop te zitten, biedt de juiste ondersteuning stimuleert beweging. Klachten als gevolg van een onjuiste werkhouding zijn met Het Nieuwe Zitten verleden tijd.

Akoestiek

Geluid beïnvloedt het functioneren en welzijn van uw medewerkers. Daarom is een goede akoestiek op de werkplek van essentieel belang. Reints Office Solutions levert diverse akoestische oplossingen, doorgaans als onderdeel van een totaal kantoorconcept. Van een akoestisch plafond en geluidsabsorberende wand- en vloerbekleding tot akoestische kunstobjecten en design cubicles. Wij helpen u graag om de akoestiek in uw kantooromgeving te verbeteren.